Vacature online marketeer

 


14 januari 2020

Weet jij mensen te bereiken en zit jij vol goede ideeën om campagnes en creatieve content te maken? Heb je interesse in de huid en huidverzorging? Dan zouden we je graag ontmoeten.

 

Kom jij werken bij Dr. Jetske Ultee? Wij zoeken een ervaren online marketeer 

Weet jij mensen te bereiken en zit jij vol goede ideeën om campagnes en creatieve content te maken? Heb je interesse in de huid en huidverzorging? En kun je goed werken in een team? Dan zouden we je graag ontmoeten. Dr. Jetske Ultee is op zoek naar een ervaren online marketeer om haar filosofie verder bekend te maken in Nederland en daarbuiten.

 

Over Dr. Jetske Ultee
Het merk

Dr. Jetske Ultee begon tien jaar geleden met een informatieve, kritische blog (dr-jetskeultee.nl) over de wereld van cosmetica. Inmiddels is haar naam een begrip, waar ook een eigen succesvolle cosmetica- en huidverzorgingslijn Uncover Skincare bij hoort en het onderzoeksinstituut Skinwiser. Verder draait een landelijke campagne Smeer je in! om mensen meer bewust te maken van het belang van het beschermen van de huid in de zon, vooral bij kinderen. Het bedrijf groeit hard en timmert ook aan de weg in België en Duitsland.

Onze filosofie

Jetske zelf is ondertussen een bekend gezicht geworden. Regelmatig wordt ze als huidexpert benaderd door de media. Dr. Jetske Ultee staat als cosmetisch onderzoekarts bekend om haar brede kennis en wetenschappelijke, nuchtere kijk op de wereld van cosmetica en huidverzorging. Haar eigen producten kenmerken zich door het gebruik van alleen milde ingrediënten en hoge concentraties werkzame en bewezen effectieve stoffen die echt iets doen voor de huid.

Het team

Om haar groeiende groep lezers en klanten zo goed mogelijk te helpen met huidvragen, werkt dr. Jetske Ultee met een hecht team van huiddeskundigen, wetenschappers en creatieve mensen op het gebied van tekst, beeld en vormgeving. Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je leuk ons te helpen om Dr. Jetske Ultee bij meer mensen in én buiten Nederland te introduceren?

 

Fijn als je jezelf in dit profiel herkent:
  •  Je hebt een marketing gerelateerde hbo- of wo-opleiding afgerond zoals Marketing & Communicatie.
  •  Je hebt minimaal drie jaar werkervaring opgedaan binnen de online marketing, en hebt kennis van e-mailmarketing, zoekmachinemarketing, websiteoptimalisatie en ervaring met het bedenken van marketingcampagnes. 
  •  Ook heb je ervaring op het gebied van advertising voor social media. 
  •  Je vindt het leuk om je eigen resultaten te meten, maar ook om bijvoorbeeld A/B-testen te doen.
  •  Je bent communicatief sterk, kan goed plannen en hebt een creatieve geest.
  •  Je bent natuurlijk goed in de Nederlandse taal, maar je beheerst het liefst ook Engels én Duits.
  •  Leuk als je affiniteit met huidverzorging hebt.

 

Wat ga je precies bij ons doen: 
  •  Verdere ontwikkeling van de marketingstrategie.
  •  Bedenken en uitvoeren van campagnes voor bestaande klanten of om nieuwe klanten te krijgen op de Nederlandse, Belgische én Duitse markt. 
  •  Ondersteunen bij diverse online marketing en e-commerce-activiteiten. 
  •  Je komt iedere week weer met leuke ideeën en concepten voor onze Nieuwsbrieven en socialmediakanalen. Dat doe je samen met een creatief team van (web)designers, tekst- en beeldmensen.
  •  Verder onderhoud je contacten met onze sea-en seo-bureaus.

 

Wat bieden wij?
Dr. Jetske Ultee huist in een mooi en stijlvol pand in het klassieke Scheepvaartkwartier van Rotterdam. In deze plezierige werkomgeving kun je 40 uur aan de slag; 32 uur is eventueel bespreekbaar. Maak vast kennis met het team op onze website. Dan zie je ook meteen de producten, die jij straks natuurlijk allemaal mag uitproberen.

 

Zin om te beginnen?
Stuur je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@dr-jetskeultee.nl. Je mag beginnen zodra je beschikbaar bent. Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met Matthijs Boog op nummer 010 - 43 62 138

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.