Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
Laatste beoordelingen 7 dagen geleden
totaal score
951 beoordelingen (totaal)
9.2
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Tamara van Roij Eindhoven
08/06/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Iemand had mij getipt over de Uncover lijn omdat ik al jaren een probleemhuid ervaar. Het begon als ernstige acne en heb ik op dit moment last van rosacea. Ik vind de producten zeer prettig in gebruik en alles voelt even lekker op je huid, het is eigenlijk de enige lijn die ik nog op mijn huid durf toe te laten. Het is de afgelopen jaren een zoektocht geweest naar de juiste producten maar heb ik eindelijk mijn favoriet gevonden! Ik ben gek op het vitamine a serum, het smeert zo heerlijk en het voelt gezond aan op mijn huidje. Ik heb bij jullie een persoonlijke huidanalyse en peeling ondergaan waarin ik precies kon zien wat mijn valkuilen waren (zoals het goed insmeren). Ook jullie forum is super goed, alles wat ik wil weten is hier ook te vinden; vitamine a-zuur, rosacea, voeding etc. Echt alles kan ik vinden! Naast de verzorging gebruik ik ook de make-up, de roodheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dankjewel Jetske voor het redden van mijn kwetsbare huidje!
Verbeterpunten
Omdat ik dus zo’n fan ben, zou ik de lijn echt uitgebreider willen zien. Ik zou er zo graag een masker bij willen, of een make-up reiniger, alles om je schoonmaakritueel compleet te maken. Oh en wat zou ik het toch geweldig vinden als ik bij jullie terecht zou kunnen voor een laserbehandeling van mijn gezichtshuid!
10
Evi Groningen
08/06/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik de cleanser, toner, crème en exfoillant. Dik tevreden. Mn poriën zijn in de afgelopen 1.5 jaar fijner geworden, mooie gloed op mn huid gekregen, ziet er gezonder uit. Fijn dat je op de blogs kan lezen hoe het eea werkt; stofjes die gezond zijn voor je huid. M.n. prettig dat er hoge concentraties werkzame stoffen in deze producten zitten. 1.5 jaar terug had ik deze kennis nog niet en gebruikte ik "gewoon" de meer gangbare producten van de drogist. Mn bestedingsruimte is nu ook omhoog gegaan, dat maakt ook dat ik deze producten nu koop. Ik denk dat deze kwalitatief betere producten niet voor ieder te betalen is. Suncream f30 vond ik overigens te vet, ik gebruik die van Paula's choice, die is dunner/trekt beter in.
9
Anique Asten
06/06/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Zo ontzettend blij dat ik de huidverzorgingsproducten van uncover skincare heb ontdekt. Mijn gevoelige huid heeft er in jaren niet zo goed uitgezien, nauwelijks last meer van pukkels en ook mijn eczeem goed onder controle. Inmiddels de hele lijn ingebruik ook de make up en zonnebrand zijn fantastisch! Een dik tevreden klant dus.
Verbeterpunten
Af en toe werkt het pompje van de moisturizer niet helemaal naar behoren. Het pompje van de suncare heeft snel de neiging om beetje verstopt te raken.
10
Gemma Utrecht
31/05/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Super blij met de suncover SPF 30. Erg fijne kwaliteit, trekt snel in en is niet vettig. Ik krijg snel bultjes en pukkeltjes van huidproducten en dat is tot op heden nog niet gebeurt met dit product.
9
Josien Amsterdam
13/06/2018
Aanbeveling: Nvt
Pluspunten
Ik gebruik al ongeveer 3 jaar de exfoliant, wat ik een fijn product vind. Ik merk geen drastische verschillen maar heb toch het idee dat het product doet wat ie zou moeten: namelijk het verwijderen van dode huidcellen op een milde manier.
Verbeterpunten
Ik heb begin dit jaar allerlei Uncover producten aangeschaft: de cleanser, toner, moisterizer, vitamine A zuur, zonnebrandcreme (erg prijzig). Ik volg al een tijd Jetske haar blog en heb hierdoor veel vertrouwen gekregen in deze producten. Helaas heeft het anders uitgepakt dan ik had gehoopt. Ik heb een hele gevoelige huid en ook hier en daar wat onzuiverheden. Helaas heb ik sinds het gebruik van bovengenoemde producten last van jeukende bultjes (geen kleur) op mijn gezicht, vooral rond mijn mond en op m'n kaken. Ik heb 3 maanden gewacht met het gebruik van het vitamine A zuur omdat ik dacht dat mijn huid moest wennen en deze olie nog niet kon. Helaas was er na 3 maanden nog steeds geen verbetering. Daarnaast heb ik in 1e instantie de moisterizer voor een droge huid gebruikt, echter trok deze niet voldoende in mijn huid waardoor ik hierna (ook al wachtte ik een uur) geen foundation kon aanbrengen want dan hoopte de producten zich op. Geen gezicht. Vervolgens heb ik op advies van de klantenservice de moisterizer voor een vette huid aangeschaft, echter houdt het probleem aan. Ik heb nu nog meer dan de helft over maar gebruik dit niet want ik kan er simpelweg niks mee. Tot slot heb ik vooral na het gebruik van de zonnebrand creme klachten. Na het gebruik van de zonnebrand creme wordt ik wakker met een dik oog (eczeem) en talloze bultjes op mijn gezicht. Na 3 dagen zonder Uncover trekt het weer weg. Al met al zonde van het geld.
4
Myranda Array
11/05/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik verdiep me sinds een tijdje in de zin en onzin wat er in verzorgingsproducten zit en kwam zo op deze site terecht. Ik vind het geweldig dat naast haar eigen producten, die helaas voor mij te kostbaar zijn, ook producten worden geadviseerd die iets minder kostbaar zijn en voor haar non-profit zijn, net als de zonnemelk, die hier dus zelfs goedkoper is dan de reguliere producten die vol rotzooi zitten. Als je mailt over welk product dan ook krijg je snel en duidelijk antwoord. Duidelijk een bedrijf wat graag mensen van goed advies én goede producten wil voorzien!
10
Rianne Utrecht
22/05/2018
Aanbeveling: Nvt
Pluspunten
Array
Verbeterpunten
de zonnebrandcreme SFP 30 voor je gezicht van uncover scincare werkt gewoon niet goed. Is wel duur, E40 voor een tube. Ik heb het drie seizoenen geprobeerd, want op papier zou het echt een goede zonnebrand moeten zijn. Maar zelfs bij heel dik smeren is een half uur in de volle zon al genoeg om mijn gezicht te laten verbranden. Het is nu een keer of 10 gebeurd en nu ben ik er wel klaar mee. De zonnebrand van smeer je in van uncover skincare werkt trouwens een stuk beter. Mijn gezichtshuid is daar te gevoelig voor, maar die houdt iig wel de zon tegen.
4
Cecilia Array
01/05/2018
Aanbeveling: Nvt
Pluspunten
Ontzettend fijn dat je via Whatsapp vragen kan stellen over producten en persoonlijk advies kan krijgen..
Verbeterpunten
Afgelopen zaterdag heb ik als zeer groot fan van jullie website en adviezen, en als toekomstige klant van jullie producten een aantal vragen via Whatsapp gesteld. Nu had ik absoluut niet in het weekend een antwoord verwacht. Echter heb ik nu, dinsdag middag nog geen enkel antwoord mogen ontvangen, ook niet op mijn email die ik gister gestuurd heb. Zoals gezegd, sta ik op het punt om sowieso 1, en na wat testers die ik eventueel zou mogen ontvangen van jullie, meer producten te kopen. Enige vorm van communicatie zou fijn zijn. Ik heb er uiteraard helemaal begrip voor dat jullie druk zijn.. maar al was het maar een kort antwoord dat mijn vragen goed zijn aangekomen en een antwoord ''onderweg'' is. Misschien een tip? Vriendelijke groet,
6
Natalie Array
28/04/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik dagelijks de Moisturizer, foundation, poeder, bronzer en sunscreen. Mijn huid is echt verbeterd, heel positief over deze productlijn.
Verbeterpunten
Ik vind de moisturizer prijzig, zou fijn zijn als deze iets voordeliger word.
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl