Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
Laatste beoordelingen 4 dagen geleden
totaal score
1018 beoordelingen (totaal)
9.2
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Anouk Array
16/09/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Inmiddels al vele producten geprobeerd, waardoor ik vaak een hele geïrriteerde huid had. Sinds ik dit gebruik heb ik een veel minder vette en glimmende huid. Ook heb ik altijd al last gehad van grove poriën op en naast m’n neus, door de exfoliant zijn deze minder zichtbaar geworden en zijn ze nooit meer verstopt. Ja ik heb nog wel af en toe een puistje, maar zo onrustig als m’n huid hiervoor was is het nooit meer geweest sinds ik dit gebruik!
10
Rob spijkenisse
24/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik heb alle producten van uncover al geprobeerd.Deklantvriendelijkheid is echt super.Men krijgt ook eerlijk advies over andere producten.Helaas vind ik de werking na ongeveer 3 jaar gebruik, niet optimaal .Wellicht zijn deze producten niet gericht op de mannenhuidof zijn mijn verwachtingen te hoog.
Verbeterpunten
Ik vind het qua inhoud nogal prijzig,alleen de suncover niet ,deze is perfect qua prijs. Misschien ook producten ontwikkellen ,gericht op de mannenhuid.
6
Leonie Brabant
22/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Zeer fijne producten. Ik ga de deur niet uit zonder de zonnebrandcreme 30 op mijn gezicht en dat het hele jaar door. De zachtheid van de moisturizer is verslavend lekker: ik geniet van het aanbrengen omdat het zo lekker voelt. Sinds kort gebruik ik ook de foundation die wat mij betreft heel mooi werkt. De structuur is mooi vloeibaar waardoor het makkelijk aanbrengt, het resultaat is zeer natuurlijk. Ik wil niets anders meer.
Verbeterpunten
Ik moet altijd weer even slikken wanneer ik een volledige lijn bestel. Prijzig!
10
Marianne Array
16/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Tot begin dit jaar associeerde ik Uncover Skincare vooral met producten voor de onrustige en onzuivere huid. Misschien omdat veel reviews van jongere klanten afkomstig zijn? Toch ben ik kort na mijn 60e verjaardag overgestapt. De reden? De vele claims waarmee dure merken je bestoken, zeker als je wat ouder wordt. Tijdens mijn zoektocht naar zin en onzin van alle marketinguitingen ontdekte ik het blog van Jetske Ultee en de Uncover Skincare producten. Een eerlijk verhaal en producten die echt iets voor je huid doen. Ik gebruik de complete lijn voor de droge en gevoelige huid nu zeven maanden en mijn huid is zachter, gladder en stralender. Kleine pigmentvlekjes zijn minder zichtbaar. Ik ben buitengewoon tevreden!
Verbeterpunten
Een fijne bodylotion of bodycreme zou een mooie aanvulling zijn.
10
marthe berings waalwijk
14/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik last van een hele onrustige/onzuivere huid, met ondertussen best wat littekens. Mijn schoonheidsspecialiste gaf mij de tip om deze producten eens te gaan proberen omdat ik wel wat extra's kon gebruiken. Oftewel het schoonmaken kan zij prima voor mij doen maar het onderhouden van mijn huid niet. Ik ben rustig aan met de producten gestart omdat ik een gevoelige huid heb. Al na enkele weken merkte ik, na trouwe elke ochtend en avond de stappen te volgen, dat mijn huid een stuk rustiger werd. Zelfs de grote ontstekingen blijven nu weg. Mijn huid ziet er rustig en schoon uit! Sterker nog, ik draag lang niet altijd meer foundation meer! De littekens zijn nog wel goed zichtbaar. Op de site had ik gelezen dat er sinds kort ook peelings gegeven worden. Hiervoor ben ik langs geweest bij het Scincare centre. In de herfst wil ik graag de chemische peeling gaan doen. Op deze manier hoop ik ook nog een eindje van de littekens af te komen. Ik ben zeer tevreden!
10
Lisa Array
13/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Uncover Skincare verkoopt eerlijke producten en dat vind ik het belangrijkst. Daarnaast, als je een vraag hebt over producten die niet door hen zelf verkocht worden krijg je ook eerlijk advies. Goede service dus! Producten worden ook snel geleverd. Ik ben blij met dit bedrijf en bestel hier sowieso jaarlijks mijn zonnebrandcreme!
10
Marissa Haren
11/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Inmiddels verslaafd aan de producten van undercover skin. Veel dure producten gebruikt maar dit is de top! Van cleaning, dagverzorging tot suncare alle producten zijn fijn en de service top!
Verbeterpunten
Geen
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl