Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
totaal score
1372 beoordelingen (totaal)
8.9
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Med Emmen Emmen
05/07/2020
Aanbeveling: Ja
Een bestelling die door post nl totaal verkeerd gegaan was is door Uncover Skincare goed afgehandeld. Producten zijn opnieuw verstuurd en de beschadigde producten mocht ik houden. Hoe fijn is dat!
9
A. Kapelle
03/07/2020
Aanbeveling: Ja
Ik heb sinds 5 jaar last van Rosacea icm acne. Daarvoor had ik nooit huidproblemen, zelfs als tiener niet. In een periode van stress liep ik continue rond met een rood hoofd en daar kwam uiteindelijk acne bij. In de afgelopen jaren vrijwel alles geprobeerd van huidproducten tot andere voeding, niks hielp. Het zorgde ervoor dat ik me elke dag schaamde voor mijn huid en veel makeup op deed. Ik heb al eens eerder de producten van Uncover skincare gebruikt, maar toen ik daarbij na een maand ook geen resultaat zag stopte ik. Tot ik een paar maanden geleden over het Azelaic acid serum las, wilde ik het toch weer graag uitproberen. Ik gebruikte eerst 2 maanden lang het serum alleen 's avonds, maar ook dat deed niet veel. Toen heb ik advies gevraagd bij hun en een huidtherapeut gaf me het advies om het serum 's ochtends en 's avonds te gebruiken icm de cleanser en moisturizer. Na een maand zag ik mijn huid eindelijk opknappen! Toen ik besloot ik om ook de exfoliant nog een paar weken lang een kans te geven, is mijn gezicht zo egaal geworden! Het is echt bizar. Natuurlijk heb ik nog wel eens opvlammingen of hier en daar een bultje, maar ik kan zonder makeup weer de deur uit. Eindelijk! Het enige waar ik een beetje bang voor ben is de winterperiode, dan is mijn huid altijd op z'n slechtst. Maar voor nu, ben ik super tevreden.
10
Antoinet Goes
30/06/2020
Aanbeveling: Ja
Al wat jaren gebruik ik de producten van ‘Jetske‘ Heb een lastige huid, gevoelig, melasma maar door deze producten is het zo veel verbeterd!! Zeer tevreden klant
10
Antoinette Amsterdam
30/06/2020
Ik was superblij met de non-profit zonnebrandcrème maar de nieuwe formule ruikt onprettig en de kinderen klagen erover dat het irriteert als ze het op hun huid smeren. Het smeert stroever en de huid wordt ook rood in het begin. Dat verdwijnt wel na tien minuten maar ik vind het vreemd. Hopelijk wordt de formule aangepast.
4
marjolein soesterberg
28/06/2020
De producten zijn heerlijk voor mijn huid. maar ik heb nu al twee ervaringen waar ik naar de website word gelokt: koop nu producten en je krijgt een gratis cadeau. binnen een paar dagen is dan alles al uitverkocht. Heel slecht vind ik dat. nu recent met de Powder " gratis" bij aankoop van andere producten" . op 23 juni de mail ontvangen en op 28 juni al uitverkocht vanwege grote belangstelling. Ik zou eerder zeggen: slecht inkoopbeleid. Daarbij krijg ik dan wel 15% korting op de make-up. Ik vind het misleidend, lijkt puur bedoeld om mensen naar de site te lokken. Bij een vorige actie had ik een zelfde ervaring.
6
Ilona Dongen
26/06/2020
Aanbeveling: Ja
Ik heb nog lang niet alles geprobeerd maar momenteel vooral fan van de nieuwe suncover, geweldig! Echt een aanrader en wat mij betreft nog zoveel beter dan de oude, vooral ook qua geur!!
10
Hanneke Ede
23/06/2020
Aanbeveling: Ja
Beste lezer, Heb al een lang vermoedden dat er onderling tussen Uncover en Leenarts een behoorlijke strijdt gaande is. Verleden week inderdaad een prijs voor Leenarts. Zowat? Ga met elkaar aan de slag en ga zorgdragen voor veilige en doeltreffende huidverzorging.
8
Lisa Hoorn
23/06/2020
Na lang zoeken naar de juiste producten voor mijn huid. Rood, vochtarm en jeukerig de producten van Jetske geprobeerd. Voor mijn huid is het niet hetgeen ik gehoopt had. Nu eindelijk een merk gevonden die wél goed gaat en wat fijn voelt. De moisturizer rubbelde als ik mijn poeder foundation aanbracht geen goede combi. Waar ik wel erg over te spreken ben is de grote poederkwast en de Bronzer. Die zijn top! En ik was ook zeer tevreden over de suncover oude formule.
6
Karen Middelburg
19/06/2020
De nieuwe formule van de Suncover zonnebrandcrème ruikt echt niet lekker, heel chemisch. Zó jammer! Ik was zo blij dat ik een veilige en prettig smeerbare zonnebrandcrème gevonden had, waar ook de kinderen zich zonder strijd mee insmeerden. Nu zijn we weer terug bij af, gezeur over insmeren en op zoek naar een andere veilige crème. Ik zou de vorige formule aan iedereen aanbevelen, maar de nieuwe toch niet meer. Ik zie dat ik niet de enige ben met deze klacht en hoop echt dat jullie hier iets mee doen.
5
Charise Alken
17/06/2020
Aanbeveling: Ja
De service is gewoon top! Je krijgt altijd een eerlijke en correcte uitleg over de producten. Maar ook wanneer je met andere vragen zit over bijvoorbeeld bepaalde ingrediënten, geven ze hier ook graag antwoord op. Echt een top team dat er werkt.
10
Marjanne Amsterdam
17/06/2020
Aanbeveling: Ja
Al jaren gebruik ik de huidreiniging van Uncover Skincare. Aangezien ik al heel lang een behoorlijke onrustige huid hebt is het heel bijzonder dat mijn huid zo goed reageerd op dit produkt. Binnenkort durf ik daarom nu ook de moisturizer te proberen, ook omdat mocht het evt. niet prettig aanvoelen het produkt binnen 30 dgn teruggestuurd kan worden. Het klantencontact en de service is heel goed en ook vragen worden professioneel beantwoordt. Leuke bijkomstigheid is het sparen van punten en dat de bestelling de volgende dag al wordt geleverd!!
10
Petra Vaals
16/06/2020
Aanbeveling: Ja
Mijn huid had lidtekens en bruine vlekken van de verwondingen in het gezicht. Ook had ik weleens last van ontstoken puisten. Nadat ik uit het ziekenhuis kwam ben ik op zoek gegaan naar een verzorgende en kalmerende crème. Gelukkig heb ik toen Uncover Skincare gevonden. Mijn huid ziet er prachtig uit, het lidteken is veel minder zichtbaar en de vlekken aanzienlijk minder. En met mijn 54 jaar word ik vaker 10 jaar jonger geschat. Ik gebruik de moisturizer de toner en de reiniging. Nu probeer ik de foundation uit en die is ook zo heerlijk natuurlijk. Ik ben er erg blij mee!
10
Emma Zutphen
16/06/2020
Aanbeveling: Ja
Ik gebruik nu inmiddels zo’n jaar de producten en merk dat mijn huid veel rustiger is geworden. Ik heb geen mee-eters of droge plekjes meer. De samenstelling van de producten is wetenschappelijk onderbouwd, waardoor duidelijk wordt waar de ingrediënten goed voor zijn. De service is ook heel goed, voor 23:00 besteld is ook echt de volgende dag in huis!
10
Yvonne Stichtse Vecht
15/06/2020
Aanbeveling: Ja
Ik vind dat mijn huid het goed doet met de producten, deze is geen 18 meer en zal ook niet meer die uitstraling krijgen. Maar de producten helpen zeker om het onderhoud optimaal te houden. Ik ben grote fan van Uncover en het blog en andere nieuws feiten hebben mijn interesse.
10
Marie-Therese Geldrop
15/06/2020
Aanbeveling: Ja
Lang geleden kwam ik bij de Peter Veldhuis kliniek in Eindhoven en daar werd mij Uncover aanbevolen ( was daar ook te koop ) Ik gebruik het nog steeds Mag U raden waarom
10
Denise 's-Hertogenbosch
15/06/2020
Aanbeveling: Ja
Na al zoveel producten te hebben geprobeerd kwam ik jetske en haar blog tegen. Na alle info op te nemen, en alles zo logisch klonk, heb ik besloten om deze dure luxe producten te bestellen. Het klopt inderdaad dat je huid even moet wennen aan de pure en hoge concentraties van de ingredienten, en het lijkt eerst erger te worden maar hou vol! Geen irritaties meer, mn huid is heel wat rustiger geworden, minder rood en puistjes zijn ook verdwenen. De producten zitten in luchtdichte verpakkingen en de pomp/spray systeempjes werken ook fijn, goed en hygienisch. Ik bestel haar lijn nu al jaren en alles wat ik tóch van een ander merk probeerde pakte helemaal verkeerd uit. Ik weet gewoon dat ik altijd kan terugvallen op dit merk. Het kost wat maar dan heb je ook wat! Toch zou ik heeel graag doorzichtige verpakkingen zien, soms bestel ik nèt te laat en dan heb ik mijn fles alweer door 2e om de allerlaatste restjes eruit te halen. Of zo'n omhoogpomp systeem?! Haha, wat je weleens bij die tandpasta tubes ziet? Dit kan misschien een ander alternatief zijn? We dwalen af... kortom zeeer tevreden!
10
Nell Schoenmakers Maastricht
15/06/2020
Aanbeveling: Ja
Een heel goed gevoel bij deze huidproducten omdat er een goed uitgezocht en met heel veel tijd en liefde onderzoek naar is geweest! Betrouwbaar en goed onderbouwd.
10
Jacqueline Middelburg
15/06/2020
Aanbeveling: Ja
Mijn ouder wordende huid, doet het goed met de producten van uncover skin care
9
Micheline Lummen
15/06/2020
Aanbeveling: Ja
Sinds de overgang had ik last van jeukende roodheid rond de haargrens en kreeg ik puistjes, wat ik zelfs tijdens de puberteit nooit had ervaren. Het is een 2 jarige zoektocht geworden naar goede huidverzorgingsproducten. Ik heb heel het internet afgeschuimd specialisten geraadpleegd, en dit alles zonder resultaat. Op een dag ben ik dan op de website van uncover Skincare belandt en heb ik alle artikels gronden doorgenomen en producten besteld. Na nog geen 2 weken na gebruik van de producten waren de roodheid en jeuk verdwenen. Top product zou ik zo zeggen waarvoor dank!
10
Rianne Loo (gld)
14/06/2020
Aanbeveling: Ja
Sinds een paar jaar gebruik ik de producten van Uncover-skincare. Het bevalt me echt heel goed. Ik heb een mooie rustige huid gekregen en gehouden. De webshop geeft duidelijke uitleg m.b.t. de producten en het gebruik ervan. Mocht er iets met de producten aan de hand zijn, wat 1 keer is gebeurd in al die jaren (kapot pompje), dan doet men niet moeilijk en krijg je gelijk een nieuw product toegestuurd. Fijn dat het vertrouwen in de klant zo groot is!
10
Karien Utrecht
14/06/2020
Aanbeveling: Ja
Fijne producten, zowel schoonmaak, crèmes , serum als make-up. Ik gebruik alles. M’n huid reageert er heel prettig op. Het geeft rust aan m’n huid. Waarom dan geen 9? Ik vind de pompjes niet zo fijn.
8
sietske aalsmeer
14/06/2020
Aanbeveling: Ja
Alle producten prettig in gebruik. Ik zou met name bij de body lotion een aparte dop geleverd willen hebben voor het punt dat het pompje niet meer zijn werk kan doen, omdat er te weinig crème in de fles zit. Met een dop zet je de fles op zijn kop, zodat je tot de laatste druppel gebruikt kunt maken van de crème.
10
Denise Veldhoven
14/06/2020
Aanbeveling: Ja
Inmiddels gebruik ik al een aantal jaren meerdere producten. De foundation is geen geschikte match met mijn huid maar voor de rest zijn het 1 voor 1 allemaal super producten. Ook meermaals contact gehad met de klantenservice en deze is ook super. Ze willen je echt zo goed mogelijk helpen. Hele goede ervaringen dus met zowel de producten als met het team dat erachter zit.
10
Silvia Huizen
14/06/2020
Aanbeveling: Ja
Levering probleemloos. Werking van de producten is goed.
8
corina schol Rotterdam
14/06/2020
Aanbeveling: Ja
Ik heb hele erge acne gehad en naarmate dat ik ouder werd ben ik mij meer gaan verdiepen in de producten die ik gebruikte. Ik ging steeds meer de producten uitzoeken welke goede ingrediënten hebben en zoek het steeds meer op lokaal niveau. Ik kwam toen bij uncover terecht voor de zon bescherming. Wat een heerlijke fijne producten! wetende dat ik geen troep op mn gezicht smeer is het een heel fijn idee om jezelf zo te beschermen. Mijn vriend eveneens overtuigd van het belang van beschermen en hem mooie zon producten cadeau gedaan. Wij zijn om!
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl