Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
totaal score
1206 beoordelingen (totaal)
9.2
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Nina Groningen
03/04/2020
Aanbeveling: Ja
Ik gebruik sinds een paar weken de huidverzorgingslijn (cleanser, toner, exfoliant, moisturizer en zonnecrème). Ik vind het hele fijne producten! Had al een tijd last van een rode en gevoelige huid. Merk nu dat mijn huid een stuk rustiger en minder rood is! Mijn huid voelt ook heerlijk zacht aan. De zonnecrème trekt -naar mijn smaak- onvoldoende in. Heb het gevoel alsof er een laagje op mijn huid ligt.
10
Femke Oud gastel
21/03/2020
Aanbeveling: Ja
Na een lange zoektocht naar goed werkende producten ben ik dankzij mond-tot-mond reclame bij jullie terechtgekomen. Mijn collega was heel erg te spreken over jullie producten. Erg dankbaar voor haar tip; want ik had al een hele hoop geprobeerd (zonder succes) en werd steeds radelozer en onzekerder. Ik gebruik het nu al zeker 2 jaar en na 2 jaar blijf ik me verbazen over jullie top service. Het is niet alleen zeer informatief (de blogs) maar jullie zijn betrouwbaar. Dit merk ik aan de eerlijke informatie (niet alleen jullie eigen producten promoten maar ook goedkopere tips geven). Nog steeds zijn jullie de eerste bij wie ik om advies vraag en waarvan ik blindelings jullie adviezen aanneem. In deze corona gekte had ik donderdag avond nieuwe producten besteld; vrijdag binnen! Boven mijn verwachtingen. Chapeau voor jullie inzet!
10
Chris Erpe mere, Belgie
25/02/2020
Aanbeveling: Ja
Na een vijftal maanden gebruik van de aanbevolen serie producten is mijn bevinding positief. De cleaner, toner, moisturiser bevallen mij buitengewoon goed. De exfoliating gel mag ik slechts één keer per week gebruiken. Meerdere keren gebruik leidt tot trekkerig gevoel en roodheid. Hetzelfde geldt voor het vit A serum en het azelaic acid serum. Het is een beetje uitzoeken hoeveel ik van elk product mag gebruiken. Uiteindelijk resultaat is absoluut goed. Mijn huid heft een mooie glans en is meer egaal dan voorheen. Maak je geen illusies,fijne rimpeltjes blijven even zichtbaar.
7
I. Heeg
20/02/2020
Mijn huid reageerde slecht op de hele lijn. Zit toch echt veel troep in. Erg commercieel bedrijf, totaal niet duurzaam...een en al plastic (verpakking, maar ook in het product zelf!). Een teleurstelling al met al.
1
José Ratelband
14/02/2020
Aanbeveling: Ja
Ik gebruik al jaren de hele lijn van huidverzorgings-producten. De kwaliteit is goed en de samenstelling is verantwoord. Vandaag heb ik de jubileumuitgave van de body Cream 200 ml gekregen. De verpakking van 200 ml is een mooi formaat om ook elders in huis neer te zetten om tussendoor even de handen in te smeren. Ik hoef al jaren niet meer te zoeken naar betere producten omdat mijn huid goed op uncover skincare producten reageert. Daar ben ik blij mee.
10
Annet Woerdense verlaat
13/02/2020
Aanbeveling: Ja
Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi uitgezien sinds ik alle producten gebruik. Ben heel erg tevreden.
10
anita lalkens bussum
06/02/2020
Aanbeveling: Ja
Mijn ervaringen zijn goed. Goede service en goede producten. Tussendoor ben ik even overgestapt naar andere product. Zo,n spijt. Ik blijf nu bij jullie. Ik mis wel oogschaduw, maar misschien komt dat ooit nog. Dank je wel dat jullie bestaan.
9
Louise Rotterdam
29/01/2020
Aanbeveling: Ja
Ik had de Body Cream besteld en na enige tijd kwamen hier steeds meer ''stukjes'' in die scherp waren voor mijn huid. Hierover een e-mail gestuurd en na een werkdag reactie gekregen met het aanbod om een nieuwe fles toe te sturen. In een aantal flessen kwamen deze scherpe stukjes voor, waarop al actie was ondernomen door het aanpassen van het productieproces na een eerdere melding. Ik ben zeer te spreken over de goede service en dat ''klachten'' zo serieus worden genomen. Ik gebruik meerdere producten van Uncover Skincare en ben hier ook tevreden over.
10
margo blankenberge
16/01/2020
Aanbeveling: Ja
Ik ben al enkele jaren trouwe klant en heb nog geen moment spijt gehad. Telkens er zich een probleem voordeed of bij vragen werd ik super geholpen. Ze geven je duidelijk advies en daarnaast zijn de producten zeer fijn. Ze bevatten geen slechte ingrediënten zoals in de grotere merken... Mijn huid is nog nooit zo rustig geweest! Ik ben zeer blij dat ik Dr. Jetske Ultee heb ontdekt!
9
Yvonne Breda
15/01/2020
Aanbeveling: Ja
Ik gebruik de producten van Uncover Skincare al een paar jaar, dit ook vanwege een rosacea gevoelige huid en ben er uiterst tevreden over. Deze maand ook bij het Skincare Centre geweest voor een huidanalyse om zo nog meer mijn verzorgingsroutine te optimaliseren en heb hier zeker lering uit getrokken. Mocht je vragen hebben wat betreft de producten of advies nodig hebben, zijn ze altijd bereid je te helpen. Ik had achteraf toch een verkeerde kleur foundation besteld, na hierover te hebben gebeld, kreeg ik mijn juiste kleur zonder extra kosten toegestuurd. In een woord dus TOP.
10
Yuksel België
11/01/2020
Aanbeveling: Ja
Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al meer dan een jaar. Hoewel ik vind dat mijn huid glanst na het aanbrengen van de producten, ben ik zeker tevreden over de verbetering van mijn huidstructuur. Tegen mijn hormonale acne helpt het niet volledig, er zijn tijden dat ik soms dagen achter elkaar pijnlijke steenpuisten krijg, maar ik denk wel dat de producten helpen. Het meest enthousiast ben ik over het Vit. A serum, het maakt mijn huid echt glad en de talgbultjes worden kleiner. Als laatst heb ik het Azelaic Acid serum gebruikt, maar die hielp toch jammer genoeg niet veel bij mij. Verder vind ik de Moisturizer de topper onder de producten! :D De prijzen zijn wel redelijk duur, maar de producten gaan vrij lang mee. Ik zou het iedereen aanraden.
9
Helena Zolder
03/01/2020
Aanbeveling: Ja
Sinds overgaan op Mirena had ik op mijn 33ste weer erg veel last van acne met wekelijks een nieuwe grote puist op kin, bovenlip of voorhoofd. Sinds 2 maanden gebruik ik jullie producten met heel duidelijke verbetering. Die grotere puisten heb ik sinds weken niet meer! Ik gebruik nu toner, exfolliant en moisturizer. Enkel de cleanser werkt voor mij iets minder dan mijn oude merk, dus die ben ik weer gestopt. Ik was van tevoren heel sceptisch, maar ben nu echt heel erg tevreden met mijn aankoop! Dank jullie wel!!
10
Renée Numansdorp
24/12/2019
Al 10 jaar heb ik last van acne en daar bovenop heb ik een extreem gevoelige huid. Ondanks dat ik volgens de gebruiksaanwijzing het gebruik van het serum heb opgebouwd, raakte mijn huid geïrriteerd. Mijn huid werd heel droog, trekkerig en rood, ik kreeg jeuk en de velletjes vielen van mijn gezicht. Ik zou oppassen met gebruik van dit product als je een gevoelige huid hebt.
4
Yasmin Kraaijenb ROTTERDAM
19/12/2019
Aanbeveling: Ja
Na het lezen van de blogs van Jetske Ultee, kon ik niet wachten de producten uit te proberen! Agelopen oktober gestart met het 5 stappenplan en ik merk zeker verschil, het doet echt wat met mijn huid! Mijn huid is niet meer droog en voelt zacht aan! Tijdens het gebruik van de exfoliant wel wat meer puistjes gekregen maar dat is normaal en betekent dat het product z'n werk doet. Ik ben ook heel benieuwd naar de 2 serums. Over een aantal weken ga ik beide serums ook zeker proberen! Volgende maand ga ik naar de huidtherapeut/Skincenter van Jetske Ultee. Ik ben erg benieuwd, heel veel zin in! Ik wil Jetske Ultee en haar team bedanken voor alle uitleg! Ik heb veel geleerd! Ga zo door! Groetjes, Yasmin
10
P. van Essen Wateringen
18/12/2019
Aanbeveling: Ja
In het begin dacht ik.. jája, vast hele goed marketing. Uiteindelijk toch besloten om te bestellen aangezien ik een heel vervelende huid heb en eerder al vanalles had geprobeerd. (Acné) Ik was begonnen met de moisterizer + foundation en merkte dat mijn huid hier echt wel baat bij had. Tegenwoordig gebruik ik de hele serie en ben echt in tijden niet zo blij geweest met mijn huid, het is gewoon egaal en ik verstop mezelf niet meer haha! En ja, voor mij een flinke rib uit mijn lijf, maar is het mij echt meer dan waard. Spaar nu voor de make up set, heel benieuwd naar!
10
Natalie Enter
16/12/2019
Aanbeveling: Ja
Top producten, die ook door mijn Dermatoloog worden geadviseerd. Na heel veel merken, (veel op aanraden van huidsalons) geprobeerd te hebben, is dit echt het allerbeste voor mijn huid. Ik gebruik het nu 2 jaar. Mijn huid is rustig geworden. Ik gebruik dagelijks van cleanser, moisturiser, peeling, foundation, poeder, bronzer. en echt alles is top ! Ik gebruik de grote fles zonnebrandcreme dagelijks voor het hele lichaam, omdat ik in de tropen woon, kan ook goed voor het gezicht. ps. de cleanser voor vette huid, maakt beter schoon dan die voor droge huid.
10
Romy VIANEN NB
11/12/2019
Aanbeveling: Ja
In 2008 ben ik naar de dermatoloog doorverwezen ivm acne. Na verschillende behandelingen met medicijnen en zalfjes kreeg ik uiteindelijk een recept voor de diane-35 en was ik na een tijd grotendeels van mn acne af. In 2015 werd mij door de huisarts geadviseerd om te stoppen met de dianepil en over te stappen op een lichtere anticonceptiepil vanwege het risico op bloedpropjes. Ik was lichtelijk in paniek omdat ik absoluut geen puistjes meer wilde maar ook zeker geen bloedpropjes. Toen ging ik op het internet speuren en kwam ik uit bij het huidboek van dr. Jetske Ultee. Na het boek gelezen te hebben voelde ik een verlichting. Er is dus veel mogelijk met goede huidverzorging. Ik was toen student en heb stukje bij beetje alle huidverzorging van uncover skincare bij elkaar gespaard.  Nadat ik gestopt was met de dianepil heb ik heel even een kleine terugval gehad in de acne. Maar waar ik me voornamelijk aan stoorde waren mijn littekens en rode vlekken die ik eraan heb overgehouden. Nu 4 jaar later met dagelijks het 5-stappenplan en veel water drinken is mijn huid enorm verbeterd, zijn de littekens nauwelijks zichtbaar, de rode vlekken verdwenen en heb ik heel zelden nog puistjes of ontstekingen. In het begin vond ik het hartstikke duur. Maar gaandeweg kwam ik erachter dat je  zeker 3 tot 6 maanden met een product vooruit kan (dagelijks gebruik), je geen andere onzin erbij koopt, dure gezichtsbehandelingen niet meer noodzakelijk zijn en je vooral zelfvertrouwen ermee kan kopen, dat is heel veel waard!  Ik heb veel vertrouwen in dr. Jetske en haar productlijn en probeer de extra care lijn nu ook uit.
10
Charlotte Soesterberg
30/11/2019
Aanbeveling: Ja
Zeer tevreden! En sinds het azelaic serum lijk ook ik eindelijk na heel wat jaren van m’n acne en eczeem in mijn gezicht af te komen :)
10
Eva Leiden
19/11/2019
Aanbeveling: Ja
Heel fijne producten die echt wat voor de huid doen. De toner vind ik wat te 'droog', ik moet heel veel op het watje doen voor ik het voel op mijn huid. Ook de cleanser is voor mij te mild, omdat ik make up draag en deze cleanser niet geschikt is dat te verwijderen. Jammer dat er geen creme beschikbaar is waar de SPF al in zit (scheelt weer) en ik hoop ook dat de reisverpakkingen weer terug komen. Verder alleen maar lof voor Uncover!
8
Debby Den Helder
18/11/2019
Aanbeveling: Ja
Mijn huid is niet eerder zo rustig en soepel geweest. Ik wil geen ander product meer gebruiken!
10
Irma Drunen
13/11/2019
Aanbeveling: Ja
Ruim 20 jaar een bekend merk gebruikt waarvan ik wist dat het dierproefvrij was. Helaas is dit merk de Chinese markt op gegaan en hebben ze er voor gekozen dus niet meer geheel dierproefvrij te zijn. Voor mij reden om op zoek te gaan naar een ander kwaliteit-merk. Door collega op de website van Jetske Ultee gewezen. Door de vele blogs, informatie ontdekt dat mijn huid op bepaalde ingrediënten niet goed reageert, gewoon door een paar jaar proberen en ingrediënten lezen. Uiteindelijk overstag gegaan (ik koop liever in de winkel) en van Jetske Ultee de beide reinigers, exfoliant salicylzuur en crème voor normale tot droge huid bestelt. Mijn huid is rustiger, voller en egaler geworden. De exfoliant (1%) werkt voor mij echter niet tegen de mee-etertjes op de kin. Ik gebruik deze elke avond. Ik heb nu de andere crème besteld, voor normale tot vette huid en het vitamine A serum. Wellicht dat deze combinatie beter werkt voor de mee-etertjes. Wat betreft de prijs; hoewel het duurder is als een bekend merk van een reguliere drogist is het zeker niet zo duur als de bekende merken bij een Douglas, Ici-paris etc.. Ik betaalde €65,- voor een potje (!!) van 50ml dus voor mijn portemonnee is dit een stuk vriendelijker. Wat betreft service; goede bereikbaarheid, denken goed mee. Omdat mijn huid niet goed reageert op propylene glycol wat in een hele kleine hoeveelheid in de suncare zit mocht ik toch gebruik maken van de 4+1 actie door de suncare te vervangen door het Vitamine A serum. Deze service waardeer ik. Kortom; tevreden klant :-).
8
Tessa Amsterdam
05/11/2019
Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Wauw, gisteren kwam ik er om 22.00 achter dat mijn moisturizer op was. Om 22.30 een nieuwe besteld en deze wordt vandaag tussen 11:00 en 12:00 al bezorgd!! Echt super fijn deze snelle bezorging:)

10
Margreet
29/10/2019
Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Ik gebruik al enige jaren de producten van Jetske en ben er nog steeds super blij mee.

10
Suus
17/10/2019
Aanbeveling: Ja
Pluspunten

ik had al de hele lijn (voor de droge huid) waar ik heel erg tevreden over ben. heb nu ook het azelaic acid serum. deze maakt mijn huid een stuk rustiger en minder gevoelig. heb geen acne huid maar een zeer gevoelige huid die bij droogte en irritatie puistjes en roodheid geeft. het serum prikt niet en het gebrand in mijn huid lijkt zelfs een stuk te zijn afgenomen. Had eerst het vitamine a serum geprobeerd maar daar reageerde mijn huid niet goed op. Binnen een week zat ik onder de zware puistjes en was mijn huid heel rood en onrustig. Heb het een paar keer geprobeerd maar binnen een dag kreeg ik elke keer dezelfde reactie dus daar ben ik mee gestopt. Bij dit serum werd mijn huid ook wel iets onrustig, maar dat trok binnen een paar weken vrij snel weer weg. Stop vooral nooit met jullie producten! Ik ben er super blij mee.

Verbeterpunten

De bodycreme is voor mijn huid in de winter helaas te licht. Mijn exceem speelt hierdoor heel erg op. In de zomer werkt hij perfect. Super zachte en gladde huid. Misschien een wat vollere variant voor de winter? Verder geen verbeterpunten.

10
Lieke
01/10/2019
Aanbeveling: Ja
Pluspunten

Ik gebruik sinds een half jaar alle producten uit het 5 stappenplan op dagelijkse basis (cleanser, toner, exfoliant, moisturizer en suncare). De producten gaan lang mee en hebben mijn huid veel rustiger gemaakt. In plaats van elke week op verschillende plekken ontstekingen en onzuiverheden, heb ik nu misschien één of twee keer in de maand een puistje.

Verbeterpunten

Kleinere reisverpakkingen aanbieden.

10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl