Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
Laatste beoordelingen 20 dagen geleden
totaal score
1022 beoordelingen (totaal)
9.2
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Anne Driebergen
25/11/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Het allerbeste is het advies over allerlei huidproblemen. Je wordt al zoveel wijzer als je alles leest. Ik heb een keer een vraag gesteld die niets te maken had met de producten en daar ging Jetske uitgebreid op in. Kortom, een goed bedrijf. Een minpunt vind ik de prijs van het vitamine A serum. Toen het bezorgd werd vond ik het teleurstellend dat er maar 15 ml in de verpakking zit. En dat voor 50 euro. Het is een heel, heel goed product. Ook in vergelijking met andere uitstekende niche-merken (Paula’s choice en Drunken Elephant) is dit product m.i. te duur. Mijn vraag is of er overwogen kan worden om een goedkopere grote verpakking op de markt te brengen.
10
Esther Jansen Sittard
06/11/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, snelle verzending van bestellingen en superfijne klantenservice.
10
Maura Amsterdam
30/10/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Super producten die mijn huid enorm hebben verbeterd. Ik had nooit verwacht zo’n groot verschil te zien va de producten. Ik gebruik de cleanser, de exfoliant en de zonnebrand. De zonnebrand kan bij mij gewoon op mn gezicht, trekt snel in en is niet vettig! Heerlijk. Voor mij als student zeer prijzig maar ik spaar ervoor want ik vind het het waard.
Verbeterpunten
De prijzen proberen iets naar beneden te krijgen. Het is voor mij natuurlijk erg duur, maar aan de andere kant vind ik de prijs wel passen bij de kwaliteit.
10
Marloes Amstelveen
27/09/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Naast de zeer hoge kwaliteit van de producten - waarvoor dank!! nog iets leuks aan het eenmaal hooked-zijn aan Uncover: je kunt altijd lachen als er weer een creme wordt aangeprezen met nu gemalen kakkerlakpootjes als de nieuwe revolutie - recht uit het lab! - om jouw huid helemaal strak en stralend te maken, aangeboden in handige potten die je kan openschroeven en waar je met je vingers in kan (objectief gezien gewoon niet echt handig noch hygienisch, toch?) en kijk vooral ook even naar de prijs eronder en dan weer naar de prijzen hier - die vallen dan nogal mee! Een grote plus van de lijn: je kunt zelf balanceren - soms gebruik ik, vooral als het warm is, alleen een paar spraytjes toner en dan is dat genoeg. En anders onder de moisturizer: ik merk echt dat ik minder van die moisturizer gebruik omdat ik de toner erbij heb, dus dat is echt een plus. 's Avonds geen creme maar alleen de exfoliant, heerlijk - mijn huid is al voor ik ga slapen fluweelzacht. Genieten!
Verbeterpunten
Wanneer komt de mannenlijn! En een piep puntje voor de website: als je de knop "verder winkelen" klikt vanuit de winkelwagen, dan is het niet handig dat je terug gaat naar de pagina waarop je net besteld hebt - logischer is dat je dan weer naar een algemene pagina gaat waarop je het volgende product kunt aanklikken.
10
Anouk Array
16/09/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Inmiddels al vele producten geprobeerd, waardoor ik vaak een hele geïrriteerde huid had. Sinds ik dit gebruik heb ik een veel minder vette en glimmende huid. Ook heb ik altijd al last gehad van grove poriën op en naast m’n neus, door de exfoliant zijn deze minder zichtbaar geworden en zijn ze nooit meer verstopt. Ja ik heb nog wel af en toe een puistje, maar zo onrustig als m’n huid hiervoor was is het nooit meer geweest sinds ik dit gebruik!
10
Rob spijkenisse
24/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik heb alle producten van uncover al geprobeerd.Deklantvriendelijkheid is echt super.Men krijgt ook eerlijk advies over andere producten.Helaas vind ik de werking na ongeveer 3 jaar gebruik, niet optimaal .Wellicht zijn deze producten niet gericht op de mannenhuidof zijn mijn verwachtingen te hoog.
Verbeterpunten
Ik vind het qua inhoud nogal prijzig,alleen de suncover niet ,deze is perfect qua prijs. Misschien ook producten ontwikkellen ,gericht op de mannenhuid.
6
Leonie Brabant
22/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Zeer fijne producten. Ik ga de deur niet uit zonder de zonnebrandcreme 30 op mijn gezicht en dat het hele jaar door. De zachtheid van de moisturizer is verslavend lekker: ik geniet van het aanbrengen omdat het zo lekker voelt. Sinds kort gebruik ik ook de foundation die wat mij betreft heel mooi werkt. De structuur is mooi vloeibaar waardoor het makkelijk aanbrengt, het resultaat is zeer natuurlijk. Ik wil niets anders meer.
Verbeterpunten
Ik moet altijd weer even slikken wanneer ik een volledige lijn bestel. Prijzig!
10
Marianne Array
16/08/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Tot begin dit jaar associeerde ik Uncover Skincare vooral met producten voor de onrustige en onzuivere huid. Misschien omdat veel reviews van jongere klanten afkomstig zijn? Toch ben ik kort na mijn 60e verjaardag overgestapt. De reden? De vele claims waarmee dure merken je bestoken, zeker als je wat ouder wordt. Tijdens mijn zoektocht naar zin en onzin van alle marketinguitingen ontdekte ik het blog van Jetske Ultee en de Uncover Skincare producten. Een eerlijk verhaal en producten die echt iets voor je huid doen. Ik gebruik de complete lijn voor de droge en gevoelige huid nu zeven maanden en mijn huid is zachter, gladder en stralender. Kleine pigmentvlekjes zijn minder zichtbaar. Ik ben buitengewoon tevreden!
Verbeterpunten
Een fijne bodylotion of bodycreme zou een mooie aanvulling zijn.
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl