Gezocht! Vakantiegangers

Voor het testen van mijn nieuwe waterresistente zonnebrandcrème (voor lichaam & gezicht)

 

Om misverstanden te voorkomen: een waterproof zonnebrandcrème bestaat niet. Écht niet. Maar wat wel kan, is een zonnebrandcrème meer waterresistent maken. En met nieuwe ingrediënten en technieken kun je er dan ook nog voor zorgen dat de crème nog steeds goed smeerbaar is (want dat is meestal niet het geval met producten die tegen water moeten kunnen). Daar ben ik dus zelf al een tijd mee bezig. En ik kan jullie hulp daar goed bij gebruiken.

Ik heb namelijk een nieuwe zonnebrandcrème ontwikkeld. Een mild product met SPF 30, met veilige en effectieve filters, een crème die bovendien waterresistent is én toch fijn smeerbaar. Nu heb ik ‘m afgelopen zomer zelf al uitvoerig getest tijdens mijn vakantie. Maar ik wil ook zéker weten dat jullie het product fijn vinden voordat ik het ga lanceren. Daarom ben ik op zoek naar vakantiegangers die dit jaar nog de zon opzoeken.


Willen jullie mijn nieuwe waterresistente zonnebrandcrème voor me testen?

 

Nog even op een rij

Dit ga je testen:

• Een milde, waterresistente zonnebrandcrème met SPF 30. Geschikt voor alle huidtypen, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen.

Hoe ga je het testen:

• Je krijgt voor je zonvakantie van ons de zonnebrandcrème opgestuurd. Deze neem je mee op reis.

•  Wij vragen jou het product zoals elke andere zonnebrandcrème te gebruiken. Het liefst ga je er dus ook mee het water in. En vergeet je ook zeker niet in te smeren bij het fietsen, wandelen of sporten op je vakantiebestemming (gewoon zoals je normaal ook doet).

 

... En dan vraag ik jou nog achteraf een vragenlijst in te vullen over je ervaring. 

 

Kortom: heb je nog een zonnig reisje in het vooruitzicht en wil je mij helpen, laat het mij dan graag weten:

 

Meld je aan