Giftcard

in luxe verpakking
• Cadeaukaart in mooi doosje
• Met handige samples van alle kleuren Foundations
• Te voorzien van een persoonlijke boodschap
• Te gebruiken voor alle producten
• Ook voor behandelingen of een huidanalyse in het Skincare Centre
Vanaf 20,00

Details

De Giftcard van Dr. Jetske Ultee is een mooi cadeau om te geven. De fraai vormgegeven kaart kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap en zit in een luxe doosje. Als extraatje is nog een samplekaart toegevoegd met alle zes kleuren Foundation. Handig bij de keuze van bijvoorbeeld de juiste teint make-up. Maar de kaart is voor alle producten in de webshop te gebruiken.

Er zijn Giftcards van 6 verschillende bedragen: €20,-, €25,-, €50,-, €75,-, €100,- en €250,-.

Veelgestelde vragen

 

1. Hoe lang is de Giftcard geldig

De Giftcard is onbeperkt te gebruiken in de webshop van Dr. Jetske Ultee.

 
2. Waar kan ik de kaart voor inwisselen?

De Giftcard is in te wisselen voor alle producten. Niet alleen voor de producten van de make-up- of huidverzorgingslijn van Dr. Jetske Ultee, ook voor de behandelingen of een huidanalyse in het Skincare Centre. Maar misschien wil je de Giftcard liever gebruiken voor het Huidboek?

 
3. Hoe gebruik ik de Giftcard in de webshop?

De Giftcard is voorzien van een unieke code. Deze kan in het bestelproces worden ingevuld bij het vakje Giftcard (dus niet bij Couponcode). De Giftcard is zo ook meerdere keren te gebruiken wanneer het bedrag bijvoorbeeld nog niet is opgebruikt. Het resterende bedrag blijft dan staan om op een later moment voor een ander artikel in te zetten. Bijbetalen voor een artikel dat duurder is, kan ook.

 
4. Zijn er ook kaarten van kleinere bedragen dan 20 euro?

De Giftcard is er in de bedragen €20,-, €25,-, €50,-, €75,-, €100,- en €250,-. Wil je een lager bedrag uitgeven, dan is er de Digitale Giftcard; deze is er vanaf €15,-.

 
5. Hoe kan ik mijn saldo checken?

Het (nog openstaande) saldo op de Giftcard is te controleren in de winkelmand.

 
6. Hoe gebruik ik de samplekaart?

Je hoeft de ampullen met foundations niet uit de kaart te drukken. Om de kleuren te testen, schuif je eerst de strip met samples voorzichtig uit het karton.

 
7. Welke kleur make-up kies ik?

De juiste foundation is de foundation die je niet zult zien op je gezicht. Foundation is bedoeld om de huid te egaliseren, niet om kleur aan te brengen in je gezicht. Kies daarom de tint die je eigen huidskleur zo dicht mogelijk benadert. Foundation kan je het beste uitproberen op je kaaklijn. Dan zie je of de kleur past bij je gezicht, je hals en decolleté. Dit werkt beter dan op je hand. Het is ook belangrijk dat je de kleur test bij daglicht. Kunst- of avondlicht kunnen voor een heel ander plaatje zorgen.

Filosofie