Dr. Jetske's Magazine

“Wat een mooi compliment dat er nog steeds zo vaak wordt gevraagd naar de magazines die ik maakte met mijn team. Daarom hebben we de eerste edities opnieuw laten drukken. Deze speciale uitgaves bieden behalve een leuk kijkje achter de schermen van mijn bedrijf natuurlijk vooral heel veel handige huidverzorgingstips. Dat maakt van de magazines mooie bewaargidsjes.”


- Dr. Jetske Ultee

Kies je magazine

Totale prijs: 0,00 0,00

  • - 5,95
  • - 5,95

Totale prijs: 0,00 0,00

Details

Editie 1 - Dr. Jetske's Magazine


Het allereerste nummer van Dr. Jetske’s Magazine verscheen in de winter en staat dan ook vol met huidverzorgingstips speciaal voor dit seizoen. Handig om te bewaren (of bij je te steken) zijn de uitgebreide ingrediënten overzichten en checklists om jouw ideale cosmetica te vinden in het enorme aanbod van veelbelovende potjes in winkels en webshops. En natuurlijk krijg je een kijkje achter de schermen @the office in het Rotterdamse scheepvaartkwartier.

 

Editie 2 - Dr. Jetske's Magazine


Deze zomereditie van Dr. Jetske’s Magazine staat geheel in het teken van zon en reizen. Bekijk de mooie foto’s van Jetskes werktrip door de bush van Bali en noteer alle prachtige producten die ze vond op reizen van Japan en Polynesië tot aan Afrika en Brazilië. Een mooi blad vol exotische ingrediënten tot eten tegen rimpels en zon. Maar lees vooral ook hoe je met warm weer zomaar verrast kunt worden door vlekjes, blaasjes en andere huidklachten.

Veelgestelde vragen

Filosofie